Suriol
INFO

Locatie: Grabuac, Font-rubí, Barcelona, Catalonia

Biologisch Gecertificeerd sinds: 1996

Aard van het bedrijf: Familiale wijnmakerij op 25ha

Aantal werknemers: 8

Producten: Wijn

Een korte geschiedenis en filosofie van de boerderij

We zijn een familie die verder wil blijven leven tussen de wijngaarden. Onze familie cultiveert hier al langer dan 300 jaar wijn en we streven er steeds naar om de bodem en de biodiversiteit te verbeteren. Niettegenstaande dat onze familie al sinds eeuwen wijn maakt, verkopen we pas met label sinds 1985. In 1996 verkregen we het bio-label. We proberen onze kennis jaar na jaar te vergroten om zo steeds betere wijnen te maken, zowel naar smaak als naar gezondheid toe.

Wij gebruiken voor onze wijn alleen wat onze eigen wijngaarden voortbrengen en hij rijpt in onze eigen kelders. We zoeken steeds naar de beste manier om onze wijngaarden zo ecologisch mogelijk te bewerken en implementeren hierbij hernieuwbare energiebronnen. Duurzaamheid is altijd ons motto geweest, beginnende bij het recycleren van karton, glas en water (een zeer belangrijk element in onze regio).

Wij gebruiken dezelfde technieken die onze voorouders al sinds oudsher toepassen om de kwaliteit van de bodem te verhogen en zo dus ook van wat deze voortbrengt. Uiteraard gebruiken we geen artificiële producten (geen herbiciden, funghiciden of kunstmest) gedurende het hele proces.

Bel Food © 2020  GW-Design-IT