OlivoVivo Cooperative
INFO

Locatie: Cordoba, Spanje

Biologisch Gecertificeerd sinds: 2014

Aard van het bedrijf: Coöperatieve familie op 13 hectare. We zijn momenteel enkele olijfgaarden nieuw leven aan het inblazen en zullen weldra dus meer productief land hebben.

Aantal werknemers: De 3 mensen in de coöperatie doen al het werk zelf, behalve tijdens de oogst wanneer er een team van 10-12 personen werkt

Producten: Olijfolie. We hebben enkele andere fruitbomen zoals vijgen, pruimen en mandarijnen, een groententuin en enkele variëteiten olijven om te eten

Een korte geschiedenis en filosofie van de boerderij

De boerderij is in het bezit van mijn vader die sinds 2008 gepensioneerd is en ze toen achterliet. In 2010 namen mijn broer en ik over en zetten ecologische lijnen uit. De focus ligt op directe verkoop aan de klanten en het uitbouwen van een gemeenschap van kleine boeren. Op deze manier proberen we sociale vooruitgang te bevorderen. We werken hard om een olijfolie van de hoogste kwaliteit te produceren, zodat we waardig op het platteland kunnen blijven wonen.

We geloven in samenwerking en in het uitbouwen van netwerken tussen producenten en consumenten om zo een voedselsysteem te creëren dat lekkere, gezonde kwaliteitsvoeding produceert en tezelfdertijd de wereld helpt verbeteren.

Bel Food © 2020  GW-Design-IT