Bioles
INFO

Locatie: Alameda, Málaga, Spanje

Biologisch Gecertificeerd sinds: 2004

Aard van het bedrijf: Familie

Aantal werknemers: 2

Producten: Groothandel van gedroogd fruit, noten, peulvruchten en granen

Een korte geschiedenis en filosofie van de boerderij

Onze sociale en ecologische betrokkenheid zijn sinds onze jeugd nauw met elkaar verbonden dankzij onze participatie in sociale en ecologische organisaties. Met Bioles zijn we oorspronkelijk begonnen met verpakking en verdeling van locale bio producten, geproduceerd door kleinschalige boeren uit de buurt.

In het begin was het aanbod beperkt tot vooral peulvruchten. Met de jaren groeide de vraag van onze klanten echter naar een grotere variëteit aan producten, waardoor we ons aanbod steeds konden verruimen. Vandaag de dag werken we met kleinschalige boeren vanuit heel Spanje en voor enkele producten die niet in Spanje geproduceerd zijn werken we samen met enkele importeurs. Waar mogelijk zijn onze producten niet enkel bio maar ook fair trade gecertificeerd.

We verwerken biologisch voedsel op een ambachtelijke manier, met zo weinig mogelijk nadelige milieueffecten en met respect voor onze natuurlijke omgeving. Daarom zijn onze verpakkingen ook in overeenstemming met het product en met het milieu: composteerbare bakken, katoen-, papieren- en jutezakken. We blijven onze producten vooral verkopen in Andalusië aan kleine bio-winkels en via directe verkoop in lokale bio-markten.

Bel Food © 2020  GW-Design-IT